Poslovna putovanja

Obratite nam se s povjerenjem za sve turističke usluge i rezervacije

Kao agencija koja je specijalizirana za poslovna putovanja i „tailor-made“ programe (programe kreirane prema željama putnika) osiguravamo hotelski smještaj, transfere od zračnih luka do hotela i natrag, kao i rent a car na bilo kojem odredištu.

Koristimo mrežu od 1000 agencija u 150 zemalja svijeta za dobrobit svojih putnika. Prednost poznanstava lokalnih agenata je što možemo osigurati veliki broj dodatnih usluga i sadržaja na licu mjesta, kao što su npr. ulaznice za razna kulturna i sportska događanja, organizacija večera u vrhunskim restoranima, profesionalni individualni vodiči na svim jezicima.

Korištenjem svih mogućnosti i prednosti novijih tehnologija (web stranica, on-line booking, socijalne mreže) u mogućnosti smo proaktivno reagirati na vaše zahtjeve. Ponudu šaljemo u roku od najkasnije 24 sata.

Osiguravamo zrakoplovne karte svih prijevoznika za sve destinacije uz najpovoljniju cijenu, ne ističemo niti jednog prijevoznika posebno već ovisno o destinaciji predlažemo najpovoljnijeg, no u svakom slučaju, krajnja odluka je na putniku – rezervirati ćemo prijevoznika u skladu sa željama klijenata.