Villa Toscana

Ako tražite odmor iz snova, Villa Toscana je idealno mjesto za vas.

Villa Toscana je idealno mjesto za vas. Smještena je pod liticama “Griža” po kojima je mjesto dobilo ime Grižane. Vila je sagrađena davne 1900.g. te je zadržala svoj izvorni šarm.

Ova divna vila spoj je svega – prošlosti i sadašnjosti na moderan način.Nalazi se na osami, na kraju privatnog puta, daleko od gradske vreve. Okružena je kamenim zidom te nudi potpunu privatnost, pruža prekrasan pogled prema moru i jezeru Tribalj.

Vila je namijenjena za smještaj do 8 osoba. U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja s blagovaonicom, ugodan dnevni boravak s pogledom na privatni bazen, kutak za dječju igru te sanitarni čvor. Na katu su smještene tri spavaće sobe s prostranom kupaonicom. Uzduž cijele vile prostire se balkon s predivnim pogledom na Kvarner i ostatke zidina grižanskog kaštela.

U dvorišnom dijelu je također prostrana terasa s mjestom za roštiljanje, privatni bazen,veliki stol za objedovanje te mjesto za sunčanje i relaksaciju. Vilu okružuje travnati prostor idealan za obiteljske igre i druženja.