Incentive putovanja

Obratite nam se s povjerenjem za sve turističke usluge i rezervacije

Zahvalite vašim klijentima ili motivirajte i nagradite vaše zaposlenike za njihovu odanost i trud uložen za uspješnost kompanije te ih povedite na zanimljiv i uzbudljiv poticajni (incentive) program.

Naši incentive programi sadrže aktivne, zabavne, kulturne, eno-gastronomske, edukativne sadržaje te tematske radionice. U programe nastojimo maksimalno uključiti kulturnu i prirodnu baštinu naših destinacija, a prilikom provođenja programa vodimo posebnu pozornost prema očuvanju okoliša. Želja nam je i sugeriramo gdje je moguće uključiti i humanitarni aspekt, koji bi trebao biti i sastavni dio našeg svakodnevnog rada i života.

U fazi kreiranja programa slijedimo vaše informacije o korisnicima – vašim kolegama ili partnerima, vaše potrebe i želje te bitne detalje iz ‘profila korisnika’, jer nam je želja i zadatak osmisliti incentive program koji će biti nezaboravan doživljaj i koji će impresionirati i motivirati vaše zaposlenike i/ili partnere koje pozivate.

Naša usluga uključuje organizaciju i upravljanje svim segmentima programa:

  • Prijevoz: avionom, autobusom/minibusom/kombijem ili automobilima visoke klase,
  • Rezervacija smještaja u posebno odabranim hotelima,
  • Uzbudljiv program: aktivnosti i zanimljive razglede/izlete i/ili radionice,
  • Odabir restorana i/ili konoba za ručkove i gala večere sa zabavom,
  • Pratitelj programa – koordinacija programa,

Nagrada je dokazano najefikasniji način motivacije za ostvarenje ciljeva, njome se svaki sudionik osjeća posebno cijenjenim, a svakako ga raduje i posjet nekim novim destinacijama u Hrvatskoj ili inozemstvu, sudjelovanje u posebnim aktivnostima ili obilascima s kolegama odnosno poslovnim partnerima.

Uspješan poticajni program je investicija koja je uvijek isplativa.